Tiše sedí
věřící
v kostelních lavicích
duše
duchové
těch co odešli
a nevrátí se nikdy zpět
ruce sepnuté
v modlitbách
na rtech ulpěl
hříchů prach
nepřijdou do nebe
peklo se směje
marně Boha vzýváte
Satan světu vládne !
Modlíte se k prázdnému nebi, jak říkají budhisté. Peklo ani nepotřebují...:-)
06.09.2021 12:07:41 | Lighter
takovou tě nezná rybko, a moc se mi to líbí! a děkuju za připomenutí ST
06.09.2021 08:58:13 | Sonnador