dobronoční
svetr vyplétá se
nit po nitce
mizí
v tratolišti slzovém
Měsíc v tichém výkřiku
směje se mi
bezobsažně
jít dál jít dál jít dál...
prý se ještě musí
oběd večeře
kus čehosi
večeře
snídaně
nic
.
mám prázdné dlaně
hlavu o cosi moudřejší
/snad snad, příliš mnoho platíš... platím, platíme/
oči rozhozeny z okna podél trati
vrátí se či nevrátí?
/kdyby tam přeci jen Někdo Nahoře byl
nechť znamená si moje přání.../
Přečteno 951x
Tipy 7
Poslední tipující: nebech, jitoush, zelená víla, maliska, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)