Anotace: kousek z cestovniho deniku... porad bez diakritiky
budha vsech budhu
bezpodstatnost konecna
dlan otevrena
...
paterem pater
pysna pagoda pne se
prst pozdvihnuty
...
kramek se stetci
mistri kaligrafie?
skolni potreby
...
(Nara, 23.8.2015)