Anotace: ... jen taková noční zamyšlenka - s krásnou podkresovou hudbou...
Život
na věky zrozený
pro všechna stvoření
působí jak mámení
z jiného světa
Neptá se - neřeší
Prostě
JE
a tohle je ten okamžik, kdy víš :)
přijde náhle, podkreslenej hudbou, ohromí tě jednoduchostí
a přitom hloubkou
a víš, že seš šťastnej pro to obyčejný bytí (protože je to nádhera)
díky!
21.11.2024 07:52:25 | šuměnka