Anotace: Těžko říct, o čem to je...
Je to zajímavé a přímo to provokuje fantazii.
Mám ráda veselé kousky A42. :)
11.01.2015 21:04:31 | MARKO
Líbí se mi ta hra se slovy, je to vtipné... :-)
Trochu bych měla strach, že mě z té velkolepé hostiny bude kručet v břiše, ale zase, jak by člověk potom prošel tím jehlím uchem, že? :-)
A ten let na křídlech vážky, to musí být nádhera! :-))
11.01.2015 20:15:38 | AndreaM
všechno je tak nějak.. jinak? o lži, o nekonečných možnostech..? tak to působí na mě.. akorát "jehlí ucho" mi moc nelahodí.. :) jinak hezké.. někdy je dost těžké poskládat právě takové myšlenky..
11.01.2015 19:35:56 | Amelie M.
Dík za zastavení. Prostě taková zamotanost protikladů, ale spíš hra.
A ten velbloud prostě chodí uchem jehly, těžká věc, poslat ho jinudy. :-D
11.01.2015 19:39:42 | A42