Ó ženo má
Anotace: Nic než popěvek týraného muže.
Žena má jest
tuze zlá
k smrti mne však
ráda má
Když jsem tenkrát v Prostějově
ležel na márách
za okénkem měla
slzy coby hrách
Ó ženo má vznětlivá
až umřu
kdo Ti zazpívá
Vím bude to brhlíček
ten zná nejmilejší
z mých písniček
Sto dukátů pro pannu
za hubičku po ránu
Taková je žena má
truhly plné zlata má
A já ji tak miloval
pro ni čertu duši dal
Tož až půjdeš z Kolštejna
ne aby ses lekla
když na Tě zavolám
že utekl jsem z pekla
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Guldrun, jenommarie, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)