Našla jsem balíček čaje
v busu
zhoupl mě na vlnách
Indusu
krokodýli mě do vody lákali
v kusu
já jsem jim mávala
v poklusu
nechtěla jsem skončit v jejich
skusu
pak jsem vystoupila
z busu
doma jsem zbaštila
husu
a to je konec !
Pěkně mi ty rými sedí, pokud to tedy bylo cestou z Globusu...:-D
29.04.2021 12:42:13 | Lighter
kdepak rybko! teprve začátek... :-D*
28.04.2021 21:28:14 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?