Nekoukej na mě
když se převlékám
pěšky nepůjdu
málo střevíčků mám
v posteli bez hrášku
chci spát
prádlo ti nebudu prát
musíš mě na rukou nosit
o peníze nebudu prosit
nebudu žít s hňupem
já jsem princezna, vole !
Moc pěkné rybko.
***
Nebudu v jednom kole
Již neříkej mi, vole!
(Kam jsem jenom rozum dal)
Takových princezen
... aby se dnes bál i král.
***
Ať vše se Ti daří.
29.10.2022 05:42:44 | Fialový metal