Již na prahu samém
pavučiny vítají vás
naštěstí bez pavouků
v předsíni boty rozházené
na zemi v kuchyni dost drobků
v koupelně vodní kámen v umyvadle skví se
bydlí zde rybka špindíra
snad nikdo nediví se
v umělcově brlohu se prostě neuklízí
radši poezií (s)trávím čas
úklid potěšení nenabízí
rebelská myšlenka zazněla do ticha :
"Na práci domácí koupím si černocha !"
Tak jsem koukl na Alzu a mají tam docela zajímavé slevy na vysávací roboty, ale tuhle značku, kterou zmiňuješ, jsem tam nenašel;-)
11.02.2024 17:26:52 | Žluťák