Anotace: no bóže...
foto: Wayfair
poletující nálada
na keříku
usedla
byla ještě mladá
a tak nevěděla
jaká nálada vlastně je
a bylo jí to jedno...
...a keříku taky, ale vděčně ji přijala a pohostině se rozvlnila******
BRAVO-další echtbásněnka***ST*
02.06.2024 09:00:30 | Frr