Anotace: V roce 2022, když se jezdilo do Polska na benzín...
Dziśaj Polska Chalupski,
PéKá Orlen k večeru,
jestli se já naseru,
všeckych pošlu do dupki!
Nigdy nie było tak źle
tak, że gurze nie może być!
Tego Čecha patři dobyt!
Ty barely nabral kde?
Čtrvrtého už tego byka,
tahá z auta bagažníka!
Pane! Vy jste ale hlava!
Pánbůh všem nám stejně dává,
poslouchal jste ale břuchem,
nebo myslel na ženské?
Pán miluje chudé duchem,
těch království nebeské!
Kudy jede jsem zvědavý,
jinde než já, jsem si jistý,
večer radši shlédnu zprávy,
nežli zblízka zemní hlísty!