JÁ A ROBIN
Anotace: ...jó, když jsme byli ještě malí...
proběhnout se jentak po louce
jako když jsem byla malá
natrhat spoustu květin do vázy
zapískat na Robina
bylo nám šest má první láska
z chaty od vedle
dostala jsem vyhubováno
už to netrhej vždyť to hned zvadne
a toho bordelu co z toho pak je...
ve chvatu sníst chléb s máslem
a zase pelášit na louku
však Robik už tam také čekal
pusu ještě od kečupu
i na tričku fleky to jak rychle jedl
abychom stihli naši tajnou misi
zajíc rozsekaný na poli asi od kombajnu
přeci si zaslouží hrobeček
chudáček ušatý
úžasně poetické seznámení
to byl teprve začátek prázdnin
neuměl říkat ,,ř“ tak mi říkal Jiržina
běhali jsme v trávě
drželi se za ruce
váleli sudy
tehdy poprvé to divné chvění okolo žaludku
první velká láska
Přečteno 586x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, čiči
Komentáře (0)