st 5.2.2014
Ruce hřejí
jenom to je šilený, Joe
lišácký vítr poprvé volá do známých dálek
Čas dohořívá
s tabákem gondoliéra mění se
v sametová oblaka na kůži Adiže
A ten pohled – ne nic mi nechybí
stačí jen, žes na mě myslel
V misce zůstala ještě polovina měsíce
Přečteno 493x
Tipy 3
Poslední tipující: La Ragazza con Bandiere Ceche
Komentáře (2)
Komentujících (2)