Anotace: ... aby jsi mě miloval ...
Řekni, řekni mi, lásko, že mě miluješ?
Žertuješ?
Proč bych měl žertovat?
A proč já bych Tě měla milovat?
Vždyť jsem Ti dal celé své srdce!
A já Ti za něj děkuji sladce.
A dál?
Co a dál?
Dál nic?
Co chceš víc?
Nic ke mně necítíš?
Ach, drahý, proč se mě na to ptáš?
Pravdu už dávno víš.
A to mi to jentak říkáš?
A co?
Jak co! Vždyť já Tě miluji!
A já Ti za to děkuji.
Kolikrát Ti to mám ještě říkat?
Slyšíš to?! Slyšíš mé srdce tikat?
To je pro Tebe!
No a?
Vždyť víš, že miluji jen sebe.
Ale... ale já myslel...
No, tak jsi to asi nedomyslel.
Ale to mi nemůžeš udělat!
A co?
No úplně se na mě vykašlat!
Věděls to už od začátku, jaká jsem...
To... to ano, ale věřil jsem,
že časem...
že se změníš!
Jsi moc naivní, víš?
Všechny ve svém životě jsem kvůli Tobě odehnal!
Úplně všechny, pro které jsem tolik znamenal...
Co všechno jsem kvůli Tobě zakusil!
Drahý, o to se Tě ale nikdo neprosil...
Tahle trochu zabolela, hodně silná.. A bojím se, že i reálná, ale to je jen má domněnka.
Kdysi kdosi řekl: "Proč Tě musím milovat? Nikoho jsem se neprosila, tak proč já". Myslím, že je to trochu podobné :)
Nepřestáváš mě překvapovat, bravo :)
30.05.2014 16:41:29 | JP.slash
:-)
02.05.2014 20:21:31 | Romana Šamanka Ladyloba
Chtěla jsem být tentokrát trochu víc originální, ale co ... je to prostě skvělé! :)
02.05.2014 18:57:05 | AndreaM