Princezná bez úcty
čakám na teba pod hradbami
chcem sa s tebou milovať v mesačnej lune
pri vlčom plači
naše tela budú spievať pieseň vášne a sexu
spomienky na hriechy v tú chvíľu opadnú..
starosti sa stanú smiešnou fraškou
a dotyky nás budu viesť
po ceste krásnej noci ktorú sprevádza pochod nočných bytostí ...
láska ktorá lieči spálené stromy ...
bolesť a choroby či depresiu ..
keď ma budeš znovu opúšťať tak ako noc ktorá sa stáva dnom
pamätaj že ťa tu budem znovu čakať ..