snažíš sa bádať v myslí
hľadáš myšlienky ktoré chceš zničiť
zabudnúť a znechutiť
boj o miesto plného kľudu
ťažký ukrutný smrti presýtený
bojíš sa otvoriť oči
vidieť jej tvár ktorá sa k tebe neotáča
pozostatok légie srdcovej kráľovnej
dorazíš hromom a bleskom
všetko čo máš ako fénix stvorený zo slova
zomri a povstať ako jeho červené perá ..
potom si už nebudeš pamätať..
môžeš isť bez bolesti ďalej ..