Anotace: Sweet dreams...
Přeji ti, tedy
sladké snění,
prolomit ledy
snadné vždy není,
spát ještě nejdu já
tím spánkem tvým,
ať se ti o mně zdá
i pod kamením.
Spát ještě, jak se zdá
dlouho mám čas,
odpusť - jsem taková,
jsem silnější z nás.
Konec je pohádky,
prázdná je sklínka,
jsi chlouba mé zahrádky
- hnojíš má vínka.
Lásko, jsem přející,
ti sladké snění,
nedal sis nik říci
- padl´s v zapomnění.
Drahý můj, bolesti,
žale, utrpení!
Zasloužím si štěstí,
ty sladké snění.