Anotace: Nudnáhloupost, ale i z mé strany upřímnost,pocity
cituplná vína číše
řekne Ti nejspís spíše
čím láska své verše píše...
zaznamenává výšiny a pády
rozumy i jen nálady
kde však hledat pravdu...
ve vínu?
já zas tvrdím, že pravda je jen v dívčím klínu
jsem ale kluk, kde žena pravdu najde, snad ve svým spleenu...?
nevím to věru kam touha za pravdou zavede ženu...hezké...
a hezký taky ať je Tvůj den...m
11.01.2021 13:24:52 | mapato
PREKRASNEEEE:)
11.12.2017 23:07:54 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Hrozně mě potěšila, poslední dobou cítím opravdu to samé, nejsi v tom sama! :)
Děkuji za pocity sounáležitosti... :)
11.12.2017 22:52:06 | Stela