Anotace: Věnováno mým kolegyním ...
Někdy i andělům oprýskaj křídla
dýchnou si na ně
a složí je
peruť po peruti.
Někdy i andělům oprýskaj křídla
aby je v zápětí roztáhli
a objali jimi ty
které nenechaj padnout...
jako by při mně v životě stála armáda andělů ...
27.03.2021 12:47:30 | Slav Milo