Anotace: ...
mrtvý pták kráčí
středem cesty
má
červené peří
rozpálené do běla
hoří
stopy až domů
vzájemně si vykrádáme
vlastní krajiny
a pak jsme na sebe
pyšní
s cizími obrazy
v podpaží
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?