Anotace: ...
kráčím
bez definitivních
výpočtů
mé názory
střídavě mizí
a objevují se
na obzoru
bez možnosti
jakkoliv
pojmout
vlastní příběh
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?