Anotace: ...
já jsem zahlédla tělo stromu
a únavou jsem se o něj opřela
dlaní
a v ní
cítím tvou mužnou sílu
pak horké čelo jsem o tvou hruď opřela
to ty jsi ten strom
to ty jsi on
...
já jsem viděla tělo stromu
a únavou jsem se o něj někdy opřela
dlaněmi
sebou celou
pak tvoje síla do mně proudila
když jsem horké čelo o tebe opřela
to tys byl ten strom
to tys byl on