Anotace: Tato píseň je na adrese http://youtu.be/mCNzuArOx10 a opět platí: Jde o sdělení melodie. Nahrávka ani podání není kvalitní, protože nemám dobrou techniku pěveckou, kytarovou ani nahrávací.
PRÁVO SILNĚJŠÍHO
Pěstní právo uznával každej
z těch, co vyrostli trochu víc,
smůlu měl, kdo zůstal slabej,
na toho nezbylo skoro nic.
Pán bůh rozdělil lidi
na silný a slabý,
tu nespravedlnost napravil
až Samuel - Colt.
Hezčí ženu, koně lepšího
měl ten, kdo ty druhý přerost,
vzal si právem silnějšího
co chtěl a ten slabej utřel nos.
Pán bůh rozdělil lidi
na silný a slabý,
tu nespravedlnost napravil
až Samuel - Colt.
Svoji pravdu mohl dokázat
jenom ten, kdo měl tvrdou pěst,
a kdo neměl, moh si dát za
klobouk svoji pravdu i svou čest.
Pán bůh rozdělil lidi
na silný a slabý,
tu nespravedlnost napravil
až Samuel - Colt.
Pán bůh rozdělil lidi
na silný a slabý,
tu nespravedlnost napravil
až Samuel - Colt.
Tu nespravedlnost napravil
až Samuel - Colt!