Anotace: ...
Ostatky tichosti,
rozléhají se v každém z nás,
jak prázdné nádoby,
hluší k vlastním potřebám.
Láska se nachází v srdcích,
vzít krumpáč a kopat…
do krve.. nehty zaryté
do srdce … hledají poklad skrytý.
Cítí jen bolest … kdo vybírá ze zkušeností?
Lež svobody, do níž se člověk chytí,
Iluze lásky … a srdce děravé –
Kéž by šlo znovu sešít
jehlou,
nití.
Snad jednou … ale co bych povídala.
Je teď a teď a teď,
A andělé v mých vlasech,
v tichu křičí odpověď.
Tohle je povedené i když na střed moc nemusím ale tady je to fajn tak nějak jakoby ta báseň i forma měli rovnováhu a souznějí jako dokonalej celek ;)
13.03.2014 10:07:39 | xoxoxo