Anotace: ...
není láska
je jen pocit
"lásky"
kdy ustrneš
kdy všechno zhasne
kdy umíněně
trváš na svém
to slastné zatmění
na chvíli tě promění
byť na chvíli
přeci je
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?