Anotace: ...
Zcela bez pozvání,
vstoupil do snu krokem tichým,
bez vlastního stínu,
snad dát smysl v nesmyslném bytí.
Jsem hledač smyslu snění,
brány v moje podvědomí
... strážci spánku zapomněli
střežit.
v tom je smysl snění...
28.03.2014 13:17:42 | enigman
V lucidním snění vlastního uvědomění, strážci mají otevřené oči...
28.03.2014 11:42:24 | básněnka
Snad jednou, v dostatku lucidity, probudim je :-)
28.03.2014 11:59:29 | Daniela
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?