Anotace: <p><strong>S příslibem nesplněných přání,</strong></p>...
S příslibem nesplněných přání,
v hořkosti zamlčených slz,
na cestě trnité – slepci vedou slepé
a hluší hlasitě prozpěvují
chvalozpěvy pro ty,
kteří dávno zapomněli.
Paradoxní světy.
Ten kdo vidí skrze utrpení,
vidí lpění na tom, co se mění,
v každém lidském okamžení.
Přijde chvíle zastavení,
vyplavení
hořkých slz,
těch co brání ve vidění,
končí nekonečné snění,
nesmyslné utrpení…….
Nač nesmyslně lpět, pár vět a...osvobodíš se od nemocné situace, najdeš-li v sobě odvahu
17.04.2014 11:12:45 | básněnka
sic mi v tom nesedí častokrát velmi podobné koncovky veršů, ale líbí se mi ta hloubka. Jde to pod povrch.
RM.
16.04.2014 21:16:11 | Robin Marnolli