Anotace: ...
Kdo svléká šat
z minulých zrad - tak jako had,
jemuž je kůže malá,
kdo padá
do
propasti
neznáma,
ten naposledy zamává,
korálkům iluzí
navlečených
na provázku
vlastních lží.
Strach z pádu + zlomená křídla = hledání alternativních řešení,
(východisko nových dní)
...máš básně,co míří do černého...zase zásah.Líbí se mi svojí přímočarostí,
je to pravda,kterou si neradi připouštíme....Ji.
15.05.2014 22:02:15 | jitoush
Pokud se kaješ a lituješ,je to dobrá cesta ke smíru se sebou sama.Moc hezky vyloženo,ztvárněno,napsáno!!!
15.05.2014 22:01:16 | Bakchus
ale kdepak, jen na něco poukazuji.. fazi sebelitostni už mam naštěsti za sebou
15.05.2014 22:05:43 | Daniela
Toto není sebelítost,toto je silné vyznání vlastní slabosti.A je vůbec slabostí,být silným?
15.05.2014 22:10:21 | Bakchus