Anotace: ...
Ve chvíli, kdy mizí starosti,
zmizí problémy,
zmizí identita ...
zůstane jen ten, kdo
nadechne ranní krásu z nebe,
vydá se prohlížet si svět,
poslouchá zpěvy ptáků,
zachytí každou odpověď,
mísící se s troubením aut,
v smogem zamořeném městě,
vidí umírat lidi žalem,
smutné gesto každého
jednotlivce.
Beznadějné se to zdá,
jen těm, kteří neumění
vysvléknout
realitu
do naha.
....vysvléknout realitu donaha.....pěkný závěr....realita je mnohovrstevnatá
a což teprve svět za ní....Ji.
02.08.2014 10:06:00 | jitoush