Anotace: píšu ti
Drahý můj (ex),
píšu ti, protože dávno utichly
večerní rozhovory
o nekonečném prostoru,
vyplňujícím naše hlavy.
A davy bytostí valících
se dříve ulicí - teď
odcházejí do svých příbytků
v putování ze snu do snu.
Už nebudím se u stropu
tvé ložnice - když
omylem vyklouznu
ven z těla.
Vytrhávám ze srdce
zbytky tvého ega,
s pozůstatkem
psychotropních účinků.
Nyní jsem jen já -
jediným majitelem
autorských práv
svých vlastních
h a l u c i n a c í .
- - - - - - - - - -
Díky za nabídky
normálního života,
Své bláznovství
neprodám.
Daniela
- - -
Po každém opojení začíná proces střízlivění. Snad proto jsem se opíjel každý den. Baha na to.
16.09.2014 11:19:34 | VEDz RVAHEs