Jedno O NESTAČÍ
JEDNO Ó NESTAČÍ
ÓÓÓ,
vytlouct z hlavy se to nedááá,
ach běda, běda.
Naříkám.
OÓÓ,
má pomatená palice,
teď jest pomatenější ještě více.
Ruce k nebi spínám.
OOÓ,
tak jako o holý život bojující námořník,
tak jako on, teď topím se v moři.
Polykám již andělíčky,
jelikož jsem se nechala svést,
svést hlasem Sirény...
Komentáře (0)