Bázlivá
Bázlivá
I když ti zhasne lampa v noci,
i když na krok nevidíš
i když se utápíš v bezmoci
Tak prosím slyš !!!
Není lampa jediným světlem tvým!!!
Tvá naděje i víra, tvůj vnitřní hlas
dokáží zázraky, jen věřit zas
Tak zažehneš plamínek
tak zažehneš pochodeň
a než se naděješ,
je tu opět den...
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, GiovaniDaVinci
Komentáře (3)
Komentujících (3)