Hranice mezi řádky
Tam, kde jindy končí
Pak jiné začínají..
Se stírají do jednoho
Mezi řádky někdy
Jsou...
Rozostřené oči
Vidí někdy víc
Než myslí
Možná se jen
Dělají
A že v nich
Dobře čtou
Ale čtou se
Samy
A tak krásně
Slova, věty
Čárky, háčky...
I ty tam jdou a
Smysly nad
Dvojsmysly
Uhrančivou podstatou
Té jemně temné
Básně...
Umění se dotknout
A přitom jen zůstat
Malým
Iluzionistou.
Přečteno 515x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Robin Marnolli, Amonasr, Frr, Jort, jondys
Komentáře (3)
Komentujících (3)