Když Múza políbí tě na čelo
jak v horečce
vezmeš tužku do rukou a píšeš
do zemdlení
jako bys duši měl vypustit
rychle rychle
ten nápad musí uzřít světlo světa
tu inspiraci
tvoje ego křičí na papíře
jsi světlonošem
jsi Prométheem
jenž oheň lidstvu přináší
a jen doufej
aby tupý lid tě neupálil na hranici toho ohně tvého
Pak druhý den si to přečtu a nechápu, jak mi to mohlo včera připadat dobré :D
27.12.2019 22:08:52 | m.n. - čas od času