Vítr ten z koutů vyžene
to listí všechno zetlelé
vleze i malou skulinou
provětrá rohy před zimou
Očistný jeho svěží dech
rozptýlí mlhy na blatech
vyrovná venku teplotu
a ráno slunce máme tu
Tak lítají i myšlenky
větrají 13. komnaty
přiletí a zas odletí
rovnají vnitřní napětí
...čekají na svoje přijetí
Jj ..ať to pročiSTí..a pořádně:D
však..kdo už ..zná a ví
..přijmout by neměl být takový problém
..naopak...po úklidu..nabít té úlevy.* ST
Krásný víkend TI přeji ;)
05.12.2020 11:54:23 | jenommarie
Maruško děkuji a přeji vítr do plachet:-)
05.12.2020 14:41:52 | vlnka
Děkuji ti moc milá mi vlnko..už mám plný týden ..jen teď to upravování ..je celkem náročné..otevírám v pondělí. Opatruj se a ať se ti též dobře daří **;)
05.12.2020 23:39:44 | jenommarie