Já jsem se rozhodla, že budu rostlinou
Já jsem se rozhodla, že budu rostlinou
cíle i cesty mé ať mi to prominou
Své černé kořeny zapustím do hlíny
a déšť mě omyje - pak budu bez viny
Ref:
Divný strom vyrůstá pod lesem na poli
snad ho nic netíží a nic ho nebolí
nad jeho korunou bouře teď burácí
a když blesk udeří, strom z větví krvácí
Já jsem se rozhodla, že budu rostlinou
selhání nezdary - vše nechám za sebou
Když rostu do nebe, smutek se vytrácí
než kmen a srdce mé někdo mi pokácí
Ref:
Přečteno 237x
Tipy 17
Poslední tipující: kozorožka, jitoush, lawenderr, Imaginant, mkinka, Marten, Malá mořská víla, Marry31, Pablo Kral, zdenka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)