Jsem Múza, prodavačka nápadů
pojď za mnou, vezmu tě do skladu
budeme spolu trochu špásovat
budem se líbat, hudba bude hrát
jsem na kluky i na holky
nebudu dělat okolky
napíšeš román či básně
na skřipci bude ti krásně
nebude to zadarmo, jak tušíš
já tě proslavím
ty mi upíšeš duši !
Milá rybičko, prosím tě, přimluv se u té múzičky za mě. Nějak mě teď nelíbá. Je vidět, že vy dvě jste kamarádky, protože tvoje básnička je moc a moc prima. Dávám ST a zasílám pozdrav z Prahy.
04.07.2022 19:46:37 | danaska
:D tahle je super
03.07.2022 22:47:39 | jenommarie
Marie, vítej zpět, kdepak jsi byla ?
04.07.2022 00:07:21 | rybka
:) neříkej že jsem TI chyběla..takové plky o lásce:D.
A zdravím TĚ ..Však někdy se tak stane, že máš pauzu.pá rybko a měj se krásně
04.07.2022 21:36:15 | jenommarie