Anotace: psycho
Pouští..
stepí...
sem tam rozkvete kavyl
aby narušil tu bezútěšnost
a občas hvězdy
třeba Betelgeuse
když se na ni podívám, zdá se,
že se pro mě rozzáří víc
a hraje mi v Emoll
klasický omyl!
jenom mámení
šálení smyslů
vyčerpaných ze tmy vesmírných dálav
prázdná slova
pusté činy
čekání, očekávání..
ztrácím spojení
hořím
ale nejsem Fénix
A Betelgeuse září pro jiné.
Volám Bajkonur!
Je čas vrátit se zpátky na zem!
Jestli to dokážem...
a kdoví, třeba až z ní jednou bude supernova, bude ti svítit i ve dne;)
...skvělá báseň*
14.02.2023 12:55:46 | Sonador
...a dokázal jste to! Perfektní - velice děkuji - vesmír je neskutečný :)
Přeji vše dobré :)
13.02.2023 10:25:52 | Ondra