Anotace: Strašidelné...nebo ne? ;) Mini-příběh z mé planety MiLas X28 :)
Z kamene chrám
v něm každý
stojí sám
bojí se...
Zvon zvonem zvoní!
Jsou TU - jsou to "ONI"!
Sundávám nohy z ramen
.
Utíkám chladnou chodbou
náhle stojí před zákrutou
postava neznámá
spoře oděná
..
Brzdím, BRZdím, BRZDÍM
AAAAAAAA neubrzdím!
Pevně ji objímám
ústy úst se dotýkám
jsou tak
hebké
jemné
sladké
něžné
...
MLASK!
„Stefánku, už dost
já vím, že jsem kost
ale už - mmmm - vstávej
nebo ještě lépe - nepřestávej..."
;)
no to sis inu krásně pohrál se slovy Ondro :) Ráda jsem se u Tebe zastavila ;)
10.07.2023 22:29:00 | Peregrini
Ooo, děkuji velice za pochvalu a jsem také rád, že jsi ;)
Milá Peregrini, přeji Ti kouzelnou noc :)
10.07.2023 22:32:44 | Ondra