Až zůstanu beze slov
až vyprahnou má ústa
pak mé verše zkamení
zbyde jen mohyla pustá
archeologové budoucnosti
možná budou se mi smát
Skvělá archeologická...
21.07.2023 19:25:09 | Koala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?