Anotace: --------(*o*)
--------
Papriky
Šla červená paprika
na maškarní bál
moc se ji tam líbilo
byl jich plný sál.
Se zeleným paprikou
taneček si dala
svalily se v kole.
Vy jste tomu dala.
Tak červená paprika
honem vyskočila
se zeleným paprikou
už se nebavila.
Lalala.
--------
Stonožka.
Šla stonožka do školky
měla nové bačkorky,
ve školce pak ťapala
a bačkorky ztrácela.
Tak na každou druhou nožku
nasadí modrou ponožku,
jé,na ponožkách dírečky
ven ji lezou palečky.
Když vrátila se ze školky
neměla už bačkorky.
A dírami v ponožkách
měla bláto na nožkách.
Ta stonožka vypadala
blátem všechno upatlala,
tak si potom na dvoře
myje nožky v lavóře.
--------(*o*)