Otravně páchne
natrávenina
Prý výklad poezie
co ještě je a co už ne
Tak komu zvoní poledne?
Zas zjara orám řádky poetů
a trhám záměr (snad tam byl)
V koláž jej potom s tím svým zapletu
tam u Svratky ... tam
Roste tam ještě rozrazil?
Slova se minula, zbývá hrst
prstě, co naberu na břehu
Otravně páchne
Skrz
Báseň
Co ještě je a co už ne?
Tak komu zvoní?
Poledne
Čemu se báseň říká?
Chtěl bys to udělat?
Udělej a pak buď zticha...
Moc trefené.
22.03.2024 10:27:14 | Jan Kacíř
Nějak zhurta jsi dnes nastartovala...
neměla by se snad jmenovat:
To bych se na to podívala!...?:-)
20.03.2024 17:45:38 | Žluťák