Jak vypadá návštěva literátů u autora rybky?
Pan Frr se škrabe ve vousech a hledí z okna
už ho napadlo veršů pár, ale nemá čím psát
kudlankaW stále sní o ženách, ale už může jen snít
Iva Husárková s kočkou na klíně už nepláče, snad
Sonador zasněná zas
Ondra má hlavu v oblacích
holka s kapučínem sedí tu v teplácích
když básníci sejdou se pospolu
Múza mlčí, tiše je u stolu
a přesto všichni mluví řečí stejnou
řečí srdce
pst, poslouchejTE
Kdyby Ondra neměl hlavu v oblacích, tak já bych se snad vyhla teplákům a na tý návštěvě bych seděla v poněkud lepším... cooo??? Co to píšu...jsem se málem narvala do společenskýho dresscoodu... zlatý tepláky:-):-):-) Navíc v dnešní době jsou nádherný teplákový možnosti... stopro na nich mám nějaký neonový nápisy:-):-):-)
Pobavila jsem se, díky ti...:-)**
26.03.2024 21:06:12 | cappuccinogirl