Kdybychom zase zapomněli

Kdybychom zase zapomněli

 

Hudba a zpěv AI

 

blyštivé závěsky kapek křišťálu

z kručinky rám zítřejšího rána

na šíji rty

ochutnám už teď

 

Kterou příchutí jsme si dnes?

Jak hluboko pustíme se?

Jsme palimpsesty sebe

Staré je nové

a nové minulo

Propíjíme se na dno

já tobě

ty mně

Ve vrstvách kalu i čistoty

hledáme pravost okamžiku

 

Zas ťukáš mi na víčka

Kde jsi?

V bublavém smíchu šťastné slzy

náruč je plná

A venku slzí den

 

Pojď,

pojď ven 

 

Je čas 

 

Na záda nakreslím

ti mapu milování 

Pro příště, kdybys zapomněl 

Otisky nehtů, polibků a v žáru plání 

horkého dechem vzdechu 

dlaní připoutání 

a sobě

odevzdání 

 

To všechno nakreslím ti na ni 

pro případ, že bys zapomněl

Pro příště, kdybych zapomněla 

si vryju mapu do paměti těla 

a všechnu chuť a vůni tvojí kůže

 

ze smyslů těžko něco vyhnat může 

 

Pro případ, že bych zapomněla 

pokryju rozkoš plátky růže 

jsem jako květina, znovu rozhořelá 

rozkvetlá v rukou svého muže 

 

Jako zázrakem

To kdybys zapomněl 

a já snad zapomněla

 

blyštivé závěsky kapek křišťálu

z kručinky rám zítřejšího rána

na šíji rty

ochutnám už teď

 

To kdybys zapomněl 

a já snad zapomněla

To kdybys zapomněl 

a já zas 

zapomněla

 

Autor IkkarisKa, 16.06.2024
Přečteno 53x
Tipy 12
Poslední tipující: Jan Kacíř, enigman, Tomcat, Žluťák, mkinka, Sonador, Ophelia81
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nene...

19.06.2024 22:27:41 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí