Povodeň 2024

Povodeň 2024

Šest modelů všechny stejné,

dohromady hlavy dejme,

Jak to, že jsou totožné?

Toť je zhola nemožné!,

Prší, prší, kryndypindy,

tomu ještě bude windy!,

 

Zatím ještě úsměv na rtu,

upustíme Slezskou hartu,

taky Šanci pod Lysou,

proto tady hráze jsou!

Prší, prší, stále chčije!

jeden neví vlastně čí je.

 

Stále chybí Heřmínovy,

problém to je sotva nový,

z Jeseníku Opavice,

doteče k nám vody více!

Prší, prší, celý den!

Až naprší povodeň!

 

Autor MartinX, 23.09.2024
Přečteno 27x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Prší, prší, jen se leje.
Kam koníčky pojedeme.
Pojedeme na luka.
Až kukačka slunce dá.
La a la.

23.09.2024 13:29:51 | mkinka

líbí

Slunce vodu vybumbá:-)
Dobré ránko Mkinko

24.09.2024 04:55:50 | MartinX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí