Zasněná princezna
s indiánskou čelenkou
čarodějka
s kočkou na zádech
architektka vzdušných zámků
akční hrdinka, co střílí z kuše
básnířka, co na Literu píše
mám sto tváří
a všechny skryté
v mém díle probleskují
střípky fantazie
račte vstoupit do mé říše !