Je to dřina,
na Martina,
sehnat čilé,
koně bílé.
Zatrylkuje,
dětský smích.
Hle už tu je!
První sníh!
K zemi měkce,
padaj vločky,
takto hebce,
předou kočky.
Vločky víří táhle krajem,
utajeným jinotajem.
Bílou tuto romantiku,
sotva nejdeš u butiku.
Vločka další věští novou,
náladu mám zase snovou!
Náhle slyším dětské hlasy:
Dědek starý usnul asi!
Blouzní něco o sněhu!
Doma v teple na fejsbůku,
popíšou to v příběhu,
„Jak jim skoro podal ruku!“
Rychle dědku,
dej nám pětku!
Nerob si z nás debily?
Dej si bacha, na to kmáne,
všichni máme
sakra ostré mobily!
Skoro jsem se zbláznil strachy!
Co se stane s těmi brachy,
až jim vypnou elektriku?
Budou tady v jednom triku,
čekat až se vyčasí,
ať si lajknou počasí?
Tohle, v trošku slabší verzi, jsem tu už myslím četl ne? Snad tvůj předchozí nick?
28.09.2024 08:21:41 | Ž.l.u.ť.á.k.
Může být, vytáhl jsem z "archivu" mám tam ještě Martin 2022 a 2021. Letos bude Martin 2024:-).
Možná to byl Martin 2022
Na tom bílém koni,
nepřijel on zase,
stejně jako loni,
ožral se jak prase.
Udělal prý malou chybku,
nazvěme to odchylkou,
pod peřinou, hlavně v klídku,
už se viděl s kobylkou!
Myslel sobě,
jako r...
28.09.2024 12:37:40 | MartinX