Martin 2024

Martin 2024

Chceš-li úkol hodný chlapa,

co má koule ještě,

koně bílé, non atrapa,

sežeň kámo i do deště.

 

Příroda se mění,

planeta se otepluje?

„Nic z toho tu ale není!“

klimaskeptik vysvětluje…

 

Připraven je diskutovat,

jenom s někým, kdo mu sedí

kdo se umí k němu chovat?

Do zrcadla na něj hledí!

 

Koně bílí zase budou,

zapřáhnutí do saní,

podupávat v chlévě nudou,

zmáčení a urousaní.

 

Stejně jako vloni,

na mokrém tom koni,

přijede k nám zas,

oprať pevně drží v ruce,

mistr této evoluce …

říkají mu ras!

Autor MartinX, 08.11.2024
Přečteno 43x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, mkinka, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Já taky, nemám moc času ani sil, snad příští týden po návštěvě u Sv. Anny.
Děkuji Jitko.

Martin

08.11.2024 13:17:59 | MartinX

líbí

Já ráda, že píšeš.

08.11.2024 09:14:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel