Anotace: .......
Perličky deště na jehličí
korálky kapek na pavučinách
slzičky vody na trávě
les začal dýchat
a děkuje bohu
za tu příjemnou sprchu
tak hezky je po dešti v lese...
Jé, to je něžné. Rád courám po dešti venku.
04.10.2014 02:14:32 | Johny65