Anotace: Podzimně-zimní
Podzim svlékl šat
dál se vkrádá pod kůži
syrá nahota
Zavátý život
spánkem odevzdaných bříz
nedá se prosnít
Za kým jste přišli
havrani v černých fracích
na hřbitovní zeď
Zlé vraní oko
upřené ze závěje
uhranulo noc
Máj nebo leden
v závojích bílých tančí
nevěsty hrušní
Vaše tvorba je nádherná:-)
04.12.2016 19:26:06 | Tvořilka Lenka
...já mám ráda vrány a havrany, i když jsou škodná, chyběli by... :)
04.12.2016 18:44:20 | Philogyny1